Wendy van Es

06/29/2016 | | Reacties uitgeschakeld voor Wendy van Es

Wendy van Es

Sinds de opening van de Speelboom in 2015 ben ik werkzaam bij dit leuke kinderdagverblijf als pedagoog. Ik heb de Speelboom op zien groeien en ontplooien tot een kinderdagverblijf met een hoge pedagogisch kwaliteit. Naast het behalen van mijn HBO pedagogiek diploma, heb ik ook diverse certificaten behaald, o.a: beweegkriebels voor jonge kinderen, beweegplezier voor kinderen vanaf 4 jaar, persoonlijk meesterschap, Meldcode en SISA, kinderEHBO en bedrijfshulpverlening.

Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker op de groep. Ik vind het belangrijk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkelproces en het ontdekken van hun eigen unieke talenten. Als je kinderen zelf laat ontdekken, kunnen kinderen meer dan dat wij denken. Kinderen observeren en die handvaten aan reiken zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Naast het werken met kinderen, kreeg ik steeds meer interesse in organisatorische en beleidsmatige taken. Na een half jaar deze taken naast het groepswerk te hebben gedaan ben ik nu officieel van 1 januari 2019 locatiemanager geworden. Naast de taken die behoren bij mijn functie als locatiemanager, ben ik ook pedagogisch coach. Dit houdt in dat ik de medewerkers coacht en begeleidt bij verschillende opvoedvragen en/of adviezen.

Samen met u als ouder ga ik ervoor om uw kind het allerbeste te bieden.

Comments are closed.