Wie zijn wij

maak kennis met onze pedagogische medewerkers

Wij willen graag het beste voor uw kind, vandaar dat wij hoge eisen stellen aan onze medewerkers. Wat hen onderscheid van anderen is dat zij een een pedagogische opleiding op HBO niveau hebben, ruime werkervaring en passie voor het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling en talenten. Onze pedagogen krijgen regelmatig bijscholing en coaching. Zij zorgen ervoor dat uw kind zich veilig en thuis voelt bij Kinderopvang de Speelboom, zodat uw kind naar hartenlust kan ontdekken, spelen en leren! Graag stel ik u voor aan de eigenaresse en onze pedagogen die elke dag met veel liefde en plezier voor uw kind zorgen.

 

Marie-Louise v/d Hooff

Eigenaresse

Vanuit diverse management functies ben ik de afgelopen 15 jaar verantwoordelijk geweest voor meerdere locaties en het opzetten van nieuwe locaties in de kinderopvang. Daarnaast heb ik een aantal jaar een eigen advies- en trainingsbureau gehad. Van waaruit ik als interim manager/trainer zorgde voor cultuurverandering en het verhogen van de pedagogische kwaliteit, bij verschillende kinderopvangorganisaties. Ik ben afgestudeerd als pedagoog en ik heb een master in management. (meer…)

Ted Eggink

Beeldend kunstenaar / Pedagoog

Kunst-, cultuur-, taal- en rekenonderwijs begint met een knutselende peuter.

Als professioneel beeldend kunstenaar ben ik geïnteresseerd in creatieve vorming en beeldtaal. Tijdens de jaren dat ik les gaf in het middelbaar onderwijs merkte ik dat ervoor basisvaardigheden, zoals verven, het mengen van kleuren of het knippen van vormen weinig gerichte aandacht is. Met name in het onderwijs aan heel jonge kinderen.

(meer…)

Melissa Lomé

Coördinator/pedagoge BSO

Iris van Geest

Pedagoge buitenschoolse opvang

In 2010 heb ik mijn MBO opleiding Sport en Bewegen nivo 4 behaald. Daarna heb ik in diverse functies gewerkt zoals: ski en snowboard instructrice voor kinderen en volwassenen, kids animator op zomerkampen, pedagogisch medewerker op een BSO en sportdagen en evenementen verzorgd. De afgelopen 2 jaar heb ik in Australië gewoond en gewerkt in de kinderopvang. Daar heb ik ook mijn Early Child Hood Edcation and Care behaald. Het werken met kinderen geeft mij enorm veel energie en plezier. (meer…)

Wendy van Es

Assistent manager / Pedagoge dreumesgroep

De eerste fase in het leven van een kind is enorm belangrijk en ik voel me bevoorrecht dat ik als pedagoog daar deel vanuit mag maken. Met mijn 25 jaar zomers jong werk ik inmiddels al weer 5 jaar met heel veel plezier in de kinderopvang. Naast het behalen van mijn HBO pedagogiek diploma, heb ik ook diverse certificaten behaald, o.a: (meer…)

Lineke Halters-Peters

Pedagoge Peutergroep Konijntjes

Mila Schoop

Pedagoge dreumesgroep

Chelsea Pires

Pedagoge dreumesgroep

Mijn naam is Chelsea Pires ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 lieve kinderen in Rotterdam Noord. M’n dochter Jazzmine is 4 jaar oud en m’n zoontje Sidney is bijna 2 jaar.Ik heb 6 jaar met veel plezier als pedagogisch medewerker gewerkt op een kinderdagverblijf. Heb op een peutergroep, verticale groep en de laatste paar jaar vooral op een babygroep gewerkt. Ik vind het werken met kinderen heel erg leuk en wil de kinderen een leuke en leerzame dag bezorgen. Na 6 jaar gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat heb ik na enige tijd zoeken (meer…)

Marion Wellin

Pedagoge babygroep

Kinderen maken me erg blij. De puurheid en de nieuwsgierigheid van kinderen vind ik mooi. Ik houd van verzorgen, vandaar mijn keuze voor de babygroep. Hoewel ik kinderen van alle leeftijden uitdagend en leuk vind, vind ik de ontwikkeling die de kinderen in hun eerste levensjaren doormaken heel fascinerend. Ik vind het dan ook mooi om daar een rol in te spelen. De dingen die voor mij belangrijk zijn, veiligheid, geborgenheid, hygiëne, verwondering en uitdaging. (meer…)

Sandira Spencer

Pedagoge babygroep

Wat ik zo leuk vind aan kinderen is, dat elke dag anders is. Kinderen brengen veel gezelligheid! Het begeleiden en verzorgen is iets wat ik heel erg graag doe. Wat ik belangrijk vindt is in overleg met ouders kijken wat hun wensen zijn, zodat we qua opvoeding op 1 lijn zitten en dat het kind zich veilig voelt. In 2014 heb ik mijn opleiding pedagogisch werk niveau 4 behaald. Daarna heb ik via een uitzendbureau en kinderdagverblijf heel veel werkervaring op diverse groepen opgedaan. (meer…)

Saskia Maria

Pedagoge babygroep

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij de babygroep 2 dagen per week. Met veel veel liefde en passie zorg ik ervoor dat de baby’s op mijn groep een heerlijke dag hebben. Ik vindt het belangrijk dat de baby’s zich veilig voelen bij me en luister goed naar wat ze zeggen, want een baby zegt al heel veel met non-verbale communicatie en ook door verbale communicatie in de vorm van verschillende huiltjes. Ik praat heel veel met de baby’s en benoem alles wat ik doe. Dit stimuleert (meer…)

Jacqueline

Pedagoge peutergroep

Werken met kinderen geeft me veel plezier en uitdaging en ik hou van de afwisseling, geen dag is hetzelfde. Om iets te kunnen betekenen voor kinderen en hun ontwikkeling brengt me veel voldoening en wie weet help ik ze hun eigen passie ontdekken en talenten ontplooien.

(meer…)

Page 1 of 2: 1 2