Wie zijn wij

maak kennis met onze pedagogische medewerkers

Wij willen graag het beste voor uw kind, vandaar dat wij hoge eisen stellen aan onze medewerkers. Wat hen onderscheid van anderen is dat zij een een pedagogische opleiding op HBO of MBO niveau 4 hebben, ruime werkervaring en passie voor het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling en talenten. Onze pedagogen krijgen regelmatig bijscholing en coaching. Zij zorgen ervoor dat uw kind zich veilig en thuis voelt bij Kinderopvang de Speelboom, zodat uw kind naar hartenlust kan ontdekken, spelen en leren! Graag stel ik u voor aan de eigenaresse en onze pedagogen die elke dag met veel liefde en plezier voor uw kind zorgen.

 

Marie-Louise v/d Hooff

Eigenaresse

Vanuit diverse management functies ben ik 15 jaar verantwoordelijk geweest voor meerdere locaties en het opzetten van nieuwe locaties in de kinderopvang. Daarnaast heb ik een aantal jaar een eigen advies- en trainingsbureau gehad. Van waaruit ik als interim manager/trainer zorgde voor cultuurverandering en het verhogen van de pedagogische kwaliteit, bij verschillende kinderopvangorganisaties. Ik ben afgestudeerd als pedagoog en ik heb een master in management. (meer…)

Wendy van Es

Vestigingsmanager

Sinds de opening van de Speelboom in 2015 ben ik werkzaam bij dit leuke kinderdagverblijf als pedagoog. Ik heb de Speelboom op zien groeien en ontplooien tot een kinderdagverblijf met een hoge pedagogisch kwaliteit. Naast het behalen van mijn HBO pedagogiek diploma, heb ik ook diverse certificaten behaald, o.a: beweegkriebels voor jonge kinderen, beweegplezier voor kinderen vanaf 4 jaar, persoonlijk meesterschap, Meldcode en SISA, kinderEHBO en bedrijfshulpverlening.

Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker op de groep. Ik vind het belangrijk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkelproces en het ontdekken van hun eigen unieke talenten. Als je kinderen zelf laat ontdekken, kunnen kinderen meer dan dat wij denken. Kinderen observeren en die handvaten aan reiken zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Naast het werken met kinderen, kreeg ik steeds meer interesse in organisatorische en beleidsmatige taken. Na een half jaar deze taken naast het groepswerk te hebben gedaan ben ik nu officieel van 1 januari 2019 locatiemanager geworden. Naast de taken die behoren bij mijn functie als locatiemanager, ben ik ook pedagogisch coach. Dit houdt in dat ik de medewerkers coacht en begeleidt bij verschillende opvoedvragen en/of adviezen.

Samen met u als ouder ga ik ervoor om uw kind het allerbeste te bieden.

Marion Wellin

Coördinator BSO

Sinds januari 2017 werk ik 4 dagen met veel plezier bij de Speelboom, eerst op de babygroep waarna ik de overstap heb gemaakt in november 2018 naar de BSO als coördinator. Het werken met de kinderen maakt mij erg blij; de puurheid, de nieuwsgierigheid en de behoefte om te ontdekken maken dat het werken met kinderen elke dag weer anders is. Ik vind het belangrijk dat de kinderen na school een (meer…)

Anabela da Luz Lopez

Pedagoge buitenschoolse opvang Apen

Mijn naam is Anabela Da Luz Lopes. In 2018 heb ik mijn diploma niveau 3 pedagogisch medewerker behaald, waarna ik  ben doorgegaan met niveau 4 van gespecialiseerde pedagogisch medewerker. Ik ben als stagiair begonnen bij de BSO van de Speelboom de groep de Apen. Na 2 maanden stage lopen ben ik overgegaan van BOL naar BBL opleiding en in vaste dienst gekomen bij de Speelboom. (meer…)

Dewi Han

Pedagoge Peutergroep Uiltjes

Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij kinderopvang de Speelboom op de peutergroep de Uiltjes. Ik werk op de maandag, donderdag en vrijdag. In 2016 heb ik mijn HBO diploma pedagogiek behaald aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn moeder werkt op een kinderdagverblijf en als jong kind vond ik het geweldig als ik met mijn moeder mee mocht naar haar werk. Ik genoot van alle kleine schattige kinderen om mij heen en vond het leuk om te helpen. Vandaar mijn keuze om mijn moeder achterna te gaan en ook in de kinderopvang te gaan werken. Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen is (meer…)

Lineke Halters-Peters

Pedagoge Peutergroep Uiltjes

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij Kinderopvang de Speelboom op de peutergroep de Uiltjes. Na een leuke meeloopdag wist ik het zeker, hier voel ik me op mijn plek. De manier waarop de kinderen hier in hun waarde worden gelaten, de enthousiaste collega’s, de positieve benadering, dat is iets wat ik zelf ook heel erg belangrijk vind. (meer…)

Mila Schoop

Pedagoge Peutergroep Uiltjes

Mijn naam is Milanchela Schoop, maar iedereen noemt mij Mila. Ik ben 32 jaar oud. Ik heb mijn HBO pedagogiek opleiding aan de Fontys Hoge school in Tilburg afgerond.

Ik ben pedagoog geworden omdat ik kinderen wil begeleiden tijdens hun ontwikkeling en ouders hierin wil ondersteunen bij de mooie maar uitdagende taak: de opvoeding. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in een veilige omgeving en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. (meer…)

Debby Bokhorst

Pedagoge babygroep de Beertjes

Sinds 1 april 2018 werk ik bij de Speelboom op de babygroep “de Beertjes”. Ik ben 39 jaar en heb een lieve vriend, die ook een zoontje heeft van 11 jaar. Mijn passie om te gaan werken met kinderen is al vroeg begonnen. Ik trainde kinderen bij de korfbalvereniging, paste op en was altijd bezig om andere kinderen te helpen met alles. Kinderen maakte mij blij en dat is altijd zo gebleven. Dat ik de opleiding Sociaal pedagogische medewerker ging doen was eigenlijk dus logisch. In 1999 heb ik mijn diploma behaald en werk sindsdien in de kinderopvang.
Het mooiste aan kinderen vind ik (meer…)

Chelsea Pires

Pedagoge Peutergroep Beertjes

Het werken met kinderen vind ik heel erg leuk en wil de kinderen een fijne en veilige omgeving aanbieden. Zo kunnen de kinderen op hun eigen tempo ontdekken en ontwikkelen. Elke dag samen met de kinderen weer nieuwe dingen ontdekken en ze iets nieuws aanleren. Ik houd van zingen, knutselen  en voorlezen aan de kinderen. Ik heb 7 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een ander kinderdagverblijf. Ik heb op een peutergroep, verticale groep en de laatste paar jaar vooral op een babygroep gewerkt.  (meer…)

Saskia Maria

Pedagoge babygroep Beertjes

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij de babygroep 3 dagen per week. Met veel veel liefde en passie zorg ik ervoor dat de baby’s op mijn groep een heerlijke dag hebben. Ik vindt het belangrijk dat de baby’s zich veilig voelen bij me en luister goed naar wat ze zeggen, want een baby zegt al heel veel met non-verbale communicatie en ook door verbale communicatie in de vorm van verschillende huiltjes. Ik praat heel veel met de baby’s en benoem alles wat ik doe. Dit stimuleert (meer…)

Tessy Elschot

Pedagoge babygroep Schaapjes

In 2015 heb ik mijn MBO diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Na het behalen van mijn studie gaan werken als gastouder, babyleidster en daarna als dreumesleidster in het buitenland. Sinds november 2018 werk ik als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf de speelboom op de baby/dreumesgroep de schaapjes. Kinderen leren continue, want zelfs de allerkleinste ontwikkelen zich. (meer…)

Natalia Forrester

Pedagoge babygroep Schaapjes

Inmiddels woon ik bijna 4 jaar in Nederland. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 gedaan en mijn diploma hiervan behaald. Nu doe ik de opleiding Gespecialiseerde Pedagogisch medewerker niveau 4, versneld binnen anderhalf jaar. Ik werk sinds oktober 2018 met veel liefde, op woensdag en donderdag op de babygroep de schaapjes. (meer…)

Page 1 of 2: 1 2